Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

26 Rue Pierre Véry
Aubeterre-sur-Dronne, Nouvelle-Aquitaine, 16390
France

0031622133940

Voorwaarden voor het huren van de Gites Gaillardon en Versol in Aubeterre sur Dronne.

Voorwaarden voor het huren van een gite in een van de mooiste plekken van Frankrijk, namelijk Aubeterre sur Dronne. Honden toegestaan in overleg met de verhuurder.

Aankomst en vertrek

De gîtes zijn toegankelijk vanaf 15.00 uur. Is uw reis vertraagd, laat ons dat dan even weten. Rond 11:00 dient u de gîte weer te verlaten. Wilt u later vertrekken, overleg dat dan van te voren.Betaling

Wij vragen u de helft van het totale bedrag te storten op de bankrekening op het moment dat we een overeenkomst hebben. Met deze betaling is de gîte gereserveerd. De andere helft kan betaald worden als u aankomt.Reserverings-
en annulerings-voorwaarden

De reservering is geldig als de helft van het totale bedrag, na overeenkomst, is betaald op de bankrekening. De rest betaalt u bij aankomst. Wij aanvaarden geen credit cards. Bij annulering wordt de helft van het totale bedrag in rekening gebracht. Om onaangename verrassingen te vermijden raden wij u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.
Voor elke reservering geldt een toeslag van € 15 voor administratie- en bankkosten.


Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Huisdieren


In de gîtes is roken niet toegestaan. Buiten mag dat wel.

Rookbeleid


Schroom niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie nodig heeft.