Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

26 Rue Pierre Véry
Aubeterre-sur-Dronne, Nouvelle-Aquitaine, 16390
France

0031622133940

Gite Gaillardon in Aubeterre sur Dronne is te huren via Aubeterre.eu. het is een mooi oud Frans huis

Gîte Gaillardon is geschikt voor maximaal acht personen. Er zijn in totaal drie slaapkamers. Alle drie de slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De ouder-slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een prachtig uitzicht op de vallei en tuin aan de achterzijde van het huis. De tweede slaapkamer heeft ook een tweepersoonsbed en een raam met uitzicht op het dorp. De derde slaapkamer heeft ruimte voor vier personen, één tweepersoonsbed en twee eenpersoons-bedden.

De eigenaren hebben het huis met veel liefde en charme ingericht en dat blijven ze voorlopig ook wel doen. Elk jaar ziet het er weer mooier en gezelliger uit.

Het huis heeft een aparte douchekamer op de begane grond met wasmachine en een apart toilet. Op de eerste etage is er een ruime badkamer met toilet.

De goed ingerichte keuken ligt tussen de woonkamer en de tuinkamer in.
De woon- en de tuinkamer hebben een houtkachel voor de koudere perioden van het jaar.

Verder is er de zeer geliefde buitendouche. De tuin is groot en privé met bbq-mogelijkheid. Een klein overdekt terras maakt een heerlijk Frans wijntje buitendrinken in een zomers regenbuitje toch mogelijk. De twee olijfbomen geven een aangename schaduw als het te warm is.

Bijzonder aan dit huis is dat het een van de oudste huizen uit het dorp is. Veel historie en charme, maar verwacht daarmee geen modern hedendaags huis. Overdekte parkeergelegenheid.

Stuur ons een e-mail als u meer informatie wenst over het huren van deze gîte!

Gîte Gaillardon

26, Rue Pierre Véry
16390 Aubeterre-sur-Dronne