Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

26 Rue Pierre Véry
Aubeterre-sur-Dronne, Nouvelle-Aquitaine, 16390
France

0031622133940

Gite Versol in Aubeterre sur Dronne is te huren via Aubeterre.eu. het is een mooi oud Frans huis

Gîte Versol is gelegen aan de bovenstraat van het dorp en ligt redelijk centraal met het café, de bakker en de slager op loopafstand evenals de restaurants en de gezellige winkeltjes.

De eigenaresse heeft het huis sfeervol ingericht met o.a. veel schilderijen en prenten als een gezellig familiehuis.

Een zitkamer met open haard en een compleet ingerichte keuken met een diner gedeelte. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, één slaapkamer bevindt zich op de begane grond te samen met een toilet op de gang, de andere twee slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Daar bevindt zich ook de badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine.

Het overdekte terras met een lange eettafel is zeer geschikt als er een zomerse bui overtrekt. De ommuurde tuin op het westen is veilig voor kleine kinderen en huisdieren. De achterzijde van de tuin komt uit op de rondweg van het dorp waar ook de auto kan worden geparkeerd.

Bij alles is rekening gehouden met de verhuur zowel aan oudere gasten als jonge gezinnen, het huis is geschikt voor zeven personen. De reviews laten zien dat Gîte Versol garant staat voor een heerlijk verblijf in het prachtige dorp Aubeterre.

Stuur ons een e-mail als u meer informatie wenst over het huren van deze gîte!

Gîte Versol

8, Rue Pierre Véry
16390 Aubeterre-sur-Dronne