Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

26 Rue Pierre Véry
Aubeterre-sur-Dronne, Nouvelle-Aquitaine, 16390
France

0031622133940

Informatie over Aubeterre sur Dronne. ligging, bezienswaardigheden en de omgeving van het dorp

 

Aubeterre-sur-Dronne

 
 
kaart-van-Frankrijk1.jpg

Ligging en afstand

Aubeterre-sur-Dronne. Een dorpje in het uiterste zuiden van het departement Charente, op de grens met de Dordogne. Frankrijk is verdeeld in regio’s. De regio’s zijn verdeeld in departementen en die weer in arrondisementen. Aubeterre ligt in de regio Poitou-Charentes, …

 
Mosselen-en-oesters-370x250.jpg

Markten, winkels en restaurantjes

In Frankrijk zijn er overal markten, het hele jaar door. In Aubeterre-sur-Dronne is dat de zondagochtendmarkt. Verse mosselen en oesters en natuurlijk coquille St. Jacques. Heerlijk brood en verse groenten maar ook stalletjes met kleding, boeken en schilderijtjes, de fameuze …

 
Monolithische kerkHR.jpg

Bezienswaardigheden in de buurt

De Charente is voor Nederlanders niet zo’n bekende regio en dat is jammer, want het is er erg mooi en er is veel te zien. Het glooiende landschap is schilderachtig en lieflijk. Het klimaat mild.

 
Huisdieren.jpg

Voorwaarden en huisdieren

Aankomst: de gîtes zijn toegankelijk vanaf 15.00 uur. Is uw reis vertraagd, laat ons dat dan even weten, dan kunnen we een restaurant reserveren.

Vertrek is altijd om 11.uur maar wilt u langer blijven overleg dan of dat die dag mogelijk is.

 
Eglise St. Jacques.jpg

Fotogalerie

In en om Aubeterre-sur-Dronne is wandelend veel moois te zien en te beleven. Wilt u niet met de auto en wel iets meer van de omgeving zien dan kunt u ook fietsen huren.